miercuri, 2 iulie 2014

Tendinte coafuri pentru vara 2014



Tendintele la coafuri pentru vara 2014, afla cum sa te coafezi vara asta. Sunt destul de multe stiluri de coafuri care se poarta in vara 2014. Nu sunt tot timpul de acord cu ceea ce se poarta. Si chiar daca se poarta o anumita coafura care mie nu-mi place, nu o port chiar daca este in tendinte. Astfel, voi incepe cu partea cea mai cunoscuta, bretonul.

Bretonul in tendinte pentru vara 2014 este cel foarte lung si intr-o parte. Daca nu ma insel, in iarna s-a purtat cel drept. Poti sa porti si unul mediu, insa specialistii recomanda sa purtam un breton lung. Asta daca aveti breton sau aveti de gand sa va faceti unul.




Se poarta bob-urile messy in vara 2014 si putin mai lungi. Adica sa nu fie drept. Puteti sa obtineti o astfel de coafura cu ajutorul unei spume de par, a uscatorului de par sau a unui ondulator. E un fel de bob "ravasit" ca sa spun mai pe romaneste. Eu nu sunt adepta acestui gen de coafura.



 Cum te vopsesti in vara 2014?Se poarta diferite tipuri de blond, roscat aramiu dar si nuante de saten. Atasez mai jos o poza unde aveti numele nuantelor. In engleza, dar dati un Google translate.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu