duminică, 13 iulie 2014

Breton dupa forma fetei



Breton dupa forma fetei
O sa vedem cateva modele de breton dupa forma fetei. Si bineinteles o sa atasez cateva poze cu forme de breton in functie de forma fetei. Intr-un alt articol, am prezentat tunsori in functie de forma fetei. Cititi articolul acela si apoi tineti cont de el si cand va alegeti bretonul.

Breton dupa forma fetei rotunda. Tipuri de breton recomandat daca ai fata rotunda: breton drept, breton in straturi si breton cu gherute.

Poze cu breton pentru fata rotunda.




Breton dupa forma fetei ovala. Se spune ca aproape orice tunsoare se potriveste acestei forme. Este valabil si in cazul bretonului. Poti alege orice tip de breton dar totusi fii putin atenta la textura parului.
Poze breton fata ovala.




Breton forma fetei patrata. Bretonul recomandat in cazul in formei fetei patrate este bretonul intr-o parte, eventual usor curbat. Este tipul de breton care se potriveste cel mai bine pentru fata patrata si foarte multe celebritati si numai apeleaza la el.

Poze breton pentru fata patrata


Breton forma fetei inima. Pentru o forma a fetei inima, sunt recomandate tipurile de breton intr-o parte filate. Insa poti alege si un breton plin si lung. Aici ramane la latitudinea ta sa alegi.
Poze breton fata inima.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu