joi, 10 iulie 2014

Cocuri dragute pentru orice ocazie



Cocuri dragute pentru orice ocazie? Cocurile elegante se poarta de obicei la evenimente speciale. Cocurile lejere se poarta la o sesiune de shopping sau la plaja. O a treia categorie ar fi cocurile pe care le purtam prin casa, pentru a fi comode, insa nu voi discuta despre ele.

O coafura cu coc inseamna finete, eleganta si comoditate, daca este bine ales. Haideti sa vedem cateva tipuri de cocuri, ce fel de cocuri sunt recomandate in functie de evenimente:

Cocul intr-o parte elegant. Este perfect pentru o cina romantica, o intalnire de afaceri sau chiar o nunta.  Se poate realiza pe oricare parte doriti si modele sunt multe. O idee de coc simplu realizat acasa ar fi sa realizati doua ponytails in partea dorita care ulterior se vor suprapune.




Coc impletitura franceza. Este unul dintre cele mai elegante si chic tipuri de coc. Si mai ales, in tendinte. Se recomanda pentru evenimente speciale, nunti sau receptii. Se recomanda ca pentru acest tip de coc, lungimea parului sa depaseasca umarul. Iata cateva idei mai jos:


Cocul inalt in crestet. Este perfect pentru o iesire cu prietenele sau chiar pentru birou. In general se porneste de la crearea unei cozi de cal si apoi prinderea acesteia intr-un coc. Este unul dintre cele mai usoare modele de coc. Si mai mult, in tendinte.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu