joi, 3 iulie 2014

Culori de par pentru ten bronzat



Iata cateva idei de culori de par pentru ten bronzat. Sunt cateva sfaturi in alegerea nuantei de par pentru o piele bronzata. Am ales acest articol deoarece foarte multa lume este vacanta, s-a bronzat si poate doresc o schimbare. Nuantele despre care o sa va vorbesc mai jos se potrivesc si fetelor care merg la solar frecvent si au o piele bronzata mai mereu.

Nuante de saten si brunet. O alegere buna cand vorbim de piele bronzata, sunt nuantele de saten. Aici puteti sa alegeti nuante de mahon sau caramel. Cat despre brunet, puteti sa alegeti orice nuanta, De preferat brunet albastrui.



Roscat pentru femeile bronzate.Cele mai bune nuante de roscat pentru un astfel de ten sunt : roscatul burgundy si cel aramiu inchis.


Blond pentru ten bronzat. Evitati nuantele de blond auriu si blond bej, nu se potrivesc mai deloc unui ten bronzat. Si totusi se poate obtine un blond frumos adaugand tonuri de roscat care vor neutraliza acel blond foarte deschis. Blondul pe care il are Nicole Kidman este exceptional. Probabil intr-un salon se poate obtine aceea nuanta.






Un comentariu :