duminică, 20 iulie 2014

Deschiderea parului in mod natural



Deschiderea parului in mod natural se poate cu ajutorul catorva trucuri. Citeam undeva ca pentru a deveni blonda fara decolorare evident ca trebuie sa te vopsesti. Implicit sa te decolorezi. Dar se poate deschide culoarea parului cu cateva tonuri prin produse naturale. Bineinteles, nu va astepti sa deveniti blonda, dar parul se poate deschide un pic. Nu stiu cat de bine merge pe un par deja vopsit.

Deschiderea parului cu apa oxigenata sau  peroxid de hidrogen ca sunt aceleasi lucruri.  Se adauga cantitati egale de apa oxigenata si apa normala intr-o sticla. Imbiba cateva discuri demachiante din bumbac in aceasta solutie. Aplica pe suvitele pe care doresti sa le decolorezi. Se lasa sa actioneze timp de 30 sau 40 de minute pentru a degrada parul.
Atentie, nu aplica prea multa solutie, s-ar putea sa-ti decolorezi prea tare parul.




Deschiderea parului cu miere si ulei de masline. Una dintre cele mai populare metode naturale pentru deschiderea parului. Ai nevoie de jumatate de cana de miere si aceeasi cantitate de ulei de masline. Se combina cele doua si se face o pasta.. Atentie, cu mierea, poate fi rigida.  Se aplica pe suvitele care se doresc a fi decolorate. Dupa ce ati aplicat acest amestec, se acopera capul cu o casca, punga de plastic si se lasa sa actioneze jumatate de ora. Dupa care se spala.

Deschiderea parului cu scortisoara. Scortisoara deschide nuanta parului chiar daca pare greu de crezut. Ai nevoie de 3linguri de scortisoara si 4 linguri de sampon (samponul cu care te speli tu pe cap). Se creeaza o pasta care se aplica pe scalp si par, masand. Pentru o acoperire cat mai buna, dupa aplicare, pieptanati parul. Se pune o casca de plastic sau o punga pe cap.

Tip. Pentru cele mai bune rezultate, dormiti peste noapte cu acest amestec in par daca puteti. In caz contrar, lasati sa actioneze timp de 4 ore dupa care clatiti parul.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu