duminică, 20 iulie 2014

Masti naturiste pentru par



Masti naturiste pentru par
Folosesc tratamentele naturiste sau naturale pentru par facute acasa de mine de foarte mult timp. Nu mai dau banii pe produse de ingrijire a parului, masti etc din magazine pentru ca cele naturale au rezultate bune. Cel putin la mine. Vreau sa impartasesc cu voi cateva din tratamentele naturiste pe care le folosesc pentru par acasa:

Tratament naturist pentru par subtire, pentru stralucire un par flexibil. Folosesc ca tratament cu germeni de grau care sunt bogati in vitamina E. Reteta: se pun germeni de grau intr-un bol cu apa calda, se lasa asa aproximativ 5 minute. Se scurge apa si se aplica germenii de grau pe par si se lasa sa actioneze 5 minute. Se clateste parul.

Tratament naturist pentru par rebel, par care se electrizeaza. Folosesc ou si iaurt care reduc electricitatea parului. Se amesteca un ou cu o lingura de iaurt si se aplica pe scalp. Se lasa sa actioneze 5 minute dupa care parul se clateste cu apa calduta.


Tratament naturist pentru par stralucitor. Se dizolva o lingura de miere in 2 linguri de apa calda si se aplica peste parul proaspat spalat. Nu se clateste.

Tratament naturist pentru par gras. Reteta: se amesteca suc de lamaie in apa cu care vrei sa clatesti. Mai exact cum fac eu: samponez, clatesc apoi pun o cantitate de apa intr-un lighean, torn suc de lamaie, clatesc parul si apoi il usuc.


Tratament naturist pentru hidratarea parului. Pentru parul care are nevoie de hidratare,mai ales dupa folosirea indelungata de produse cosmetice gen fixativ, eu folosesc uleiul de masline. Incalzesc ulei de masline, il aplic pe par (inclusiv scalp), imi pun un prosop si las sa actioneze 20 de minute dupa care spal parul in mod normal.

[gallery columns="2"]



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu