marți, 8 iulie 2014

Par impletit, impletituri pentru banchet, nuntaPar impletit, impletituri pentru banchet, nunta . Am mai zis de foarte multe ori ca anul acesta se vor purta foarte mult impletiturile de par. Lucrul acesta a fost anuntat inca de anul trecut.
Tocmai de aceea, impletiturile de par diverse se poarta peste tot, chiar si la eveniment mondene. Le-am vazut la Oscar si dar si la alte premiere. Vedetele le-au purtat intr-un mod cat mai placut. Bineinteles la o nunta, bal, banchet trebuie sa porti impletituri de par elegante si nu orice model. Mai jos ai cateva idei. Par impletit elegant pentru femei feminine si moderne.

Coada impletita elegant intr-o parte. Ideala pentru femeile cu par lung si ideal ar fi sa nu fie tuns in scari pentru ca o sa aveti suvite rebele si nu prea se potrivesc unei ocazii speciale.

Cocuri impletite. Aici recomand sa optati pentru cele mai elegante. O sa prezint si cateva poze.
Codite impletite la frunte. Aici recomand totusi sa va faceti si cateva bucle, arata mult mai elegant.


Coada de cal impletita. Aici aveti grija sa pieptanati bine parul, sa prindeti coada cu un elastic si peste sa puneti o suvita de par pentru a nu se observa elasticul. De asemenea, puteti folosi spray-uri pentru stralucire.
Ultimele stiluri de impletituri ale parului sunt preferatele mele.