joi, 25 septembrie 2014

Coafuri cu par prins intr-o parte



O sa vedem putin cat de frumoase sunt coafurile cu par prins intr-o parte. Nu voi prezenta cozi sau impletituri intr-o parte, cred ca am tratat prea mult acest subiect. In schimb, imi voi indrepta atentia spre bucle, deoarece acestea arata minunat purtate intr-o parte. Sunt coafuri chic si feminine, in general sunt foarte apreciate de partea masculina.

Partea buna a genului acesta este faptul ca se pot realiza atat pe par mediu, cat si pe un par lung. Este totusi un avantaj, pentru ca si femeile cu o lungime medie a parului sa profite de bucle. Si sa arate extrem de chic si pot gasi astfel si o coafura interesanta, care le poate avantaja. Se poate opta pentru bucle mari, mici sau medii, in functie de preferinta. 


Pentru cele mai reusite onduleuri si coafuri, ar trebui sa mergeti si sa treceti pragul unui salon unde gasiti cei mai buni specialisti. 
Din proprie experienta, realizarea buclelor de cap poate sa scoata din sarite orice femeie. Fie nu sunt egale, fie dimensiunea nu e buna, etc. Si totul se incheie cu un spalat pe cap si intins parul.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu