luni, 27 octombrie 2014

Cocuri joase pentru ocazie



O sa vorbim putin despre coafurile mele preferate, cocurile. Si nu despre cele inalte, care se cam poarta, ci despre cocurile joase de ocazie. Spun de ocazie pentru ca, in general, de interes sunt cele mai elegante, mai sofisticate. Cele simple sunt extrem de usor de realizat si nu exista foarte multe modele. Insa la cele sofisticate, se poate opta pentru tot felul de artificii.
Adica se poate opta pentru cocuri joase cu suvite rasucite,balerina si par lins. O alta varianta ar fi cocurile joase impletite. Cele mai frumoase mi se pare cele care au doua suvite in lateral. Le-am vazut la multe ocazii si chiar mi-au placut.


Deci daca nu mai stii ce coc sa-ti fac, mai jos ai o mica sursa de inspiratie. Te poti inspira, poate iti place un coc impletit jos sau un coc ascuns. Gusturile difera si mai este un aspect important, daca va avantajeaza.
Daca iti place un anumit model de coc insa nu se potriveste cu forma fetei tale si nu te avantajeaza, mai bine renunta la idee. Sper ca cele prezentate mai jos sa va ajute. Unele se pot purta intr-o parte sau pe mijloc.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu