marți, 14 octombrie 2014

Tunsori in scari cu breton intr-o parte pentru par lung



Iata ca am ajuns sa vorbim despre unele dintre cele mai tendinte tunsori pentru 2014. Este vorba despre tunsori in scari cu breton intr-o parte. Se poate opta pentru asta sau scari fara breton si carare intr-o parte. In acest articol, voi discuta despre tunsori pentru parul lung, insa promit ca voi reveni cu alte articole legate de parul scurt si mediu. Am ales acest subiect, pur aleatoriu.

Nu sunt foarte multe lucruri de spus despre frizurile cu par intr-o parte si scari. Doar ca au anumite avantaje, se poarta, se potrivesc unei fete rotunde, ovale. Se pot prinde in cazul in care va incomodeaza, se pot impletit daca sunt mai lungi (si aici ma refer la breton).
Cat priveste scarile, in 2014 se poarta scarile putin mai lungi, astfel incat nu le tundeti prea scurte. In plus, s-ar putea sa nu le puteti prinde bine daca doriti diferite coafuri, si aici vorbesc din proprie experienta.

Daca esti in pana de idei, nu stii cum sa-ti mai tunzi parul lung in 2014, poate ca niste scari si un breton intr-o parte nu reprezinta o alegere rea, dimpotriva.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu