marți, 16 decembrie 2014

Tunsori cu breton 2015Ai de gand sa faci o schimbare la anul?Poate de Revelion?Vrei sa-ti schimbi modelul de breton sau sa-ti faci unul?Afla ce tunsori cu breton se poarta in 2015. O sa vorbim despre breton pentru toate lungimile de par in 2015 pentru a nu face un articol pentru fiecare in parte. Astfel, daca esti pregatita sa afli care sunt tendintele la breton in 2015, o sa ai toate informatiile in cadrul acestui articol. Cu aceasta ocazie, tin sa mentionez din nou faptul ca nu TOATE modelele de breton se potrivesc oricui. Este extrem de important sa se tina cont de forma fetei cand se alege un model de breton. In principiu, pe o fata ovala, merge cam orice model de breton. Aceste persoane sunt extrem de norocoase.

Modele de frizuri cu breton in 2015 pentru toate lungimile de par, acest subiect pe care sunt sigura ca il cautati. Astfel se practica in fiecare an, desi eu merg foarte mult pe ideea de a purta ceea ce ti se potriveste, mai ales cand vorbim de tunsori.


Incep cu bretonul filat, care se va purta la anul. Si aici ma refer la toate lungimile de par. Fie ca vorbim de un par scurt, lung sau mediu, un breton filat, drept este in tendinte in 2015. In plus, nu da prea multe batai de cap deoarece nu trebuie multa munca la aranjarea acestuia. Bretonul lung filat se potriveste formei fetei patrate si rotunde, deci este o optiune.

Bretonul scurt. Acest model de breton este o optiune in cazul in care aveti parul scurt. Insa, cel drept se potriveste mai degraba unei forme a fetei ovale. Daca nu aveti o fata ovala, puteti alege un breton scurt filat, eventual intr-o parte. Acesta se potriveste multor tipuri de forme ale fetei.

Bretonul gros, peste spranceana. Este unul dintre modelele mele preferate de breton, insa poate fi destul de incomod si merge cel mai bine pe un par mediu-lung sau lung.