joi, 12 iunie 2014

Vopsea de par pe haine

Vopsea de par pe haine. Nu stiu daca va ganditi la ceea ce ma gandesc eu. Nu vorbesc aici despre cum scoti petele de vopsea de par de pe haine, ci invers. Mi-am cautat in tot orasul vopsea pentru textile. Am o pereche de pantaloni negrii care s-au decolorat in anumite parti din cauza spalarii. Asa ca m-am hotarat sa-i vopsesc acasa pentru ca tin mult la ei.

Nu am gasit in tot orasul vopsea pentru textile. Multi au spus ca nu se mai fabrica vopseaua pentru haine. Asa ca m-am hotarat sa-mi vopsesc pantalonii cu vopsea de par brunet. Am luat o vopsea mai ieftina, Alix cred. Inca nu m-am hotarat daca o sa intind vopseaua pe toata lungimea pantalonilor sau doar unde sunt decolorati. O tipa a spus pe internet despre chestia asta. Ca si-a vopsit pantalonii cu vopsea de par brunet.




Si cum petele de vopsea de par ies greu din haine sau deloc, m-am gandit sa incerc. Poate o sa iasa culoarea. Nu stiu daca va iesi uniform sau va prinde pe materialul pantalonilor dar voi incerca, pentru ca oricum nu mai pot sa-i port.

O sa revin cu actualizare, dupa ce aplic vopseaua pe pantaloni si dupa ce-i clatesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu