joi, 17 iulie 2014

Poze cu tunsori la moda



Poze cu tunsori la moda 2014. O sa va prezint mai jos cateva idei de frizuri la moda pentru toate lungimile de par. O sa vedeti frizuri misto pentru par scurt, mediu sau lung.
In cele ce urmeaza, vizionato o galerie foto cu cele mai moderne tunsori pentru 2014. Vedeti care sunt tunsorile in tendinte pentru diferite lungimi de par. O sa vorbesc despre fiecare lungime de par in parte. Aveti tunsori moderne pentru 2014 pentru par scurt, mediu sau lung.

Tunsori la moda pentru parul scurt. Puteti alege tunsori pixie simple, tunsori bob scurte cu breton sau tunsori in scari. Sau asimetrice. Acestea sunt principalele tendinte ale acestui an.

Tunsori moderne in 2014 pentru parul mediu. Se poate alege un bob cu breton, o tunsoare in scari, ceva asimetric. Il puteti purta si natural, este si aceasta o tendinta. Puteti alege si tunsori asimetrice etc.
Recomandari de tunsori la moda par lung in 2014. Daca va place clasicul, alegeti o tunsoare simpla cu un breton. Daca preferati volumul, alegeti o freza in scari sau filata. Cat despre coafuri, impletituri si onduleuri lejere.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu